ΤΡΙΚΑΛΑ

Μεταγραφικό καρέ στα Τρίκαλα

Μεταγραφικό καρέ στα Τρίκαλα
Σιδεράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα, ενόψει της νέας σεζόν στη Football League. Αποκτήθηκαν οι Λεάντρο, Βέρτζος, Γιαννιτσάνης και Σιδεράκης.

Δυναμώνει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Τρικάλων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Θεσσαλοί προχώρησαν σε τέσσερις ποιοτικές μεταγραφές, που δεδομένα θα βοηθήσουν την ομάδα. Η αναφορά στους Λεάντρο, Βέρτζο, Γιαννιτσάνη και Σιδεράκη.

Η αρχή έγινε με τους Λεάντρο και Βέρτζο για τους οποίους η ΠΑΕ ανέφερε: " Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Άγγελο Βέρτζο και Πίντο Λεάντρο. Τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Άγγελος Βέρτζος

Ο έμπειρος 33χρονος αμυντικός (27/5/1983) έχει αγωνιστεί σε πλήθος ομάδων ειδικά σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία όπως Αχαρναικός, Πανηλειακός , Αγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Απόλλωνας Σμύρνης, Προοδευτική ενώ έχει περάσει και από την Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες των Δόξα Δράμα και Βέροια. Ενώ πέρυσι με την Λάρισα κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πίντο Λεάντρο

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Πίντο Λεάντρο, 22 ετών (24/1/1994), με ύψος 1,82 έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ Καλλονή, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΠΑΕ Λαμία".

Ακολούθησε η ανακοίνωση για το Νίκο Γιαννιτσάνη, με τον ΑΟΤ να επισημαίνει: " Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη. Ο Γιαννιτσάνης είναι επιθετικός, γεννήθηκε στις 16/2/1984 και έχει ύψος 1,83. Στη Super League αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό και τη Νίκη Βόλου, στην Football League με την Λαμία ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανελευσινιακού, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 26 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

Την Τετάρτη (10/8) τα Τρίκαλα απέκτησαν και τον Γιάννη Σιδεράκη (φωτ.). Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο στους "κυανέρυθρους", μετά το πέρασμά του από τον Άρη το τελευταίο εξάμηνο. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕ Γιάννενα, Χαϊδάρι, Απόλλωνα, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, ΑΕΛ Καλλονής, Δόξα Κατωκοπιάς.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ