ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαλιάς: "Αποχωρώ, δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα"

Γιαλιάς: "Αποχωρώ, δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα"
Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Γιαλιάς υποστήριξε μετά το 2-2 των Τρικάλων με τον ΑΟΧ ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, διότι "δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα". Τι έγραψε στο facebook ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ.

Την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς. Μετά το 2-2 με τον ΑΟΧ, για την 27η αγωνιστική της Football League εξέφρασε την απογοήτευσή του, εκτιμώντας ότι δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο Γιαλιάς υποστήριξε ότι αδυνατεί να τα βάλει με το σύστημα και ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: « Δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα. Δυστυχώς.

Δεν θέλουν παράγοντες ρομαντικούς που να μην ξέρουν το σκορ από πριν. Για αυτό θα αποχωρήσω. Θα επιχειρήσω να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι μετά από συνάντηση με τον Υπουργό και μετά θα φύγω. Να το χαίρονται το ποδόσφαιρό τους».

Γιαλιάς: "Αποχωρώ, δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα"

Στα Τρίκαλα έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Μουρτζάκη (Ηρακλείου), με τον προπονητή της ομάδας Σταύρο Ψιμουλάκη να επισημαίνει: " Έχουμε φριχτά παράπονα από τη διαιτησία και όχι από την προσπάθεια ή τη φιλοξενία. Είναι προς τιμή του ΑΟΧ που παλεύει για τη σωτηρία του. Έχουμε φριχτά παράπονα από αυτά που έγιναν.

Γιαλιάς: "Αποχωρώ, δεν μπορώ να τα βάλω με το σύστημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι άθλια η κατάσταση. Εύχομαι στα Χανιά τα καλύτερα και να κερδίσουν την κατηγορία. Για κάθε ομάδα το εύχομαι αυτό. Με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ