ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανανέωσε στα Τρίκαλα ο Ψιμουλάκης

Ανανέωσε στα Τρίκαλα ο Ψιμουλάκης
Ψιμουλάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα πορευτεί στη νέα σεζόν με τον Σταύρο Ψιμουλάκη, ο οποίος οδήγησε τους Θεσσαλούς στην 3η θέση της Football League. Έμειναν και οι Βάντζικ, Λιάπης και Μπάρδας.

Προπονητής των Τρικάλων θα παραμείνει ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο 57χρονος προπονητής συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη, Χρήστο Γιαλιά, και ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ο Ηρακλειώτης καθοδήγησε τον ΑΟΤ σε 13 παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με απολογισμό 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η ανακοίνωση: "Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη ( 17/2/1959) και τους Θανάση Μπάρδα (βοηθό προπονητή), Κώστα Λιάπη (γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντζικ (προπονητής τερματοφυλάκων) για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17".

Ο Ψιμουλάκης υποστήριξε: "Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή και υψηλούς στόχους και με τιμά ιδιαίτερα η συνέχιση της συνεργασίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την αγάπη προς το πρόσωπο μου και για την στήριξη προς την ομάδα. Σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Γιαλιά θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί".

Τα Τρίκαλα τερμάτισαν στην 3η θέση της Football League, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην τελική ευθεία της. Κατά το παρελθόν ο Ψιμουλάκης εργάστηκε και σε Πανελευσινιακό και Μανδραϊκό. Σπουδαιότερη νίκη των Τρικάλων εφέτος το επιβλητικό 3-0 σε βάρος της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Photo credits: Action images

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ