ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανακοίνωσε Γεωργιάδη ο ΑΟ Τρίκαλα

Ανακοίνωσε Γεωργιάδη ο ΑΟ Τρίκαλα
Γεωργιάδης

Ο ΑΟ Τρίκαλα επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο 44χρονος αποτελεί και τυπικά το νέο προπονητή της θεσσαλικής ομάδας, που θα παίξει στη Football League.

Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο των Τρικάλων. Οι Θεσσαλοί θα πορευτούν στη Football League με τον 44χρονο, για τον οποίο ο ΑΟΤ θα είναι η τρίτη ομάδα που θα κοουτσάρει στην καριέρα του μετά τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια.

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης νέος προπονητής στον ΑΟ Τρίκαλα Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας, με συμφωνία ενός έτους ,με τον προπονητή Γιώργο Χ. Γεωργιάδη. Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή σφραγίστηκε παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά, ενώ στις συζητήσεις παραβρέθηκε και ο Κώστας Παρδάλης, μέλος της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα τον Γιώργο Γεωργιάδη. Στο πλευρό του κ. Γεωργιάδη θα συνεχίζουν κανονικά ο γυμναστής Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντζικ. Ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητής της ομάδας . Ο νέος προπονητής του ΑΟΤ θα κάνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Φλαμουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης ο νέος τεχνικός των Τρικάλων
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ