ΤΡΙΚΑΛΑ

Αμανατίδης και Κυπαρίσσης στα Τρίκαλα

FOOTBALL LEAGUE / ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ - ÔÑÉÊÁËÁ (Eurokinissi Sports)
Περικλής Αμανατίδης EUROKINISSI SPORTS

Νέος προπονητής στον ΑΟ Τρίκαλα ο Περικλής Αμανατίδης, που διαδέχτηκε τον Αλέκο Βοσνιάδη. Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Θωμάς Κυπαρρίσης.

Αλλάζει η ομάδα των Τρικάλων. Η θεσσαλική ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League και πέρα από αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό, σημειώθηκαν αλλαγές και στο προπονητικό τιμ. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε κατόπιν επιθυμίας του και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής είχε δουλέψει στον ΑΟ Τρίκαλα και τη σεζόν 2014-2015 , στη Γ' Εθνική, όταν σε επτά παιχνίδια είχε έξι νίκες και μία ισοπαλία. Η ΠΑΕ ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην ομάδα, αφού στο προηγούμενο πέρασμά του είχε οδηγήσει τους παίκτες του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ. Ο Αμανατίδης έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Αμπελοκήπων, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικό Νεάπολης, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα και Αιγινιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα".

Αμανατίδης και Κυπαρίσσης στα Τρίκαλα

Από εκεί και πέρα, νέος υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλαβε ο Θωμάς Κυπαρίσσης. Για αυτό η θεσσαλική ΠΑΕ σημείωσε: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, γενικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης. Ενώ συνεργάτης του προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο Σήφης Μωυσίδης".

Τα Τρίκαλα ύστερα από 18 αγώνες στη Stoiximan.gr Football League είναι στην 7η θέση με 25 βαθμούς.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ