ΣΠΑΡΤΗ

Τύπωσαν ήδη φανέλες Φράνσις Αντετοκούνμπο στη Σπάρτη

Τύπωσαν ήδη φανέλες Φράνσις Αντετοκούνμπο στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη έχουν ήδη ξεκινήσει να τυπώνουν φανέλες του Φράνσις Αντετοκούνμπο, του μεγάλου αδερφού των Γιάννη και Θανάση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι στην Αθήνα για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Λάκωνες.

Είναι δεδομένο ότι ο Φράνσις Αντετοκούνμπο θα ανήκει από τις επόμενες μέρες στη Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας έχει συμφωνήσει να εντάξει στο δυναμικό της τον 30χρονο (λέγεται ότι είναι μέσος), ο οποίος είναι ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη και του Θανάση και ο οποίος σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, δεν μετανάστευσε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, παρά έμεινε στο Λάγος μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του.

Ο Αντετοκούνμπο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και άμεσα να αρχίσει προετοιμασία με τη Σπάρτη, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Στην ομάδα, μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να τυπώνουν φανέλες με το όνομα του Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο οποίος κόλλησε το... μικρόβιο του ποδοσφαιριστή από τον πατέρα του Τσαρλς, ο οποίος έπαιζε μπάλα στη Νιγηρία, προτού το 1991 πάρει το δρόμο για την Ελλάδα.

Μην εκπλαγείτε αν το καλοκαίρι διεξαχθεί διοργάνωση στη Σπάρτη, κατά την οποία το παρών θα δώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μεγάλος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Στις τάξεις των παικτών έχουν ήδη αρχίσει πειράγματα. "Μήπως να βάλουμε καμιά μπασκέτα στα αποδυτήρια;", "λέτε να παίξουμε πικ εν ρολ;" είναι λίγα από όσα ακούστηκαν την Πέμπτη (18/1), οπότε και έγινε γνωστή η είδηση της άφιξης του Φράνσις Αντετοκούνμπο!

Στη Σπάρτη υποστηρίζουν ότι αποτελεί στοίχημα γι' αυτούς, αν μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα, αλλά και να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητάς του.

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ