ΣΠΑΡΤΗ

Νέος προπονητής της Σπάρτης ο Σάκης Θεοδοσιάδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Θεοδοσιάδης EUROKINISSI SPORTS

Στη λύση του Σάκη Θεοδοσιάδη κατέληξε η Σπάρτη για το πόστο του προπονητή. Ο 43χρονος είχε το ρεκόρ του μακροβιότερου τεχνικού στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας (6 χρόνια).

Ο αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα στη θέση του προπονητή της Σπάρτης είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο 43χρονος ανακοινώθηκε από τους Λάκωνες και θα τους κοουτσάρει από εδώ και στο εξής στη Football League.

Πέρυσι ο νέος προπονητής της Σπάρτης κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας και πανηγύρισε μία ακόμα άνοδο. Ωστόσο, αποχώρησε φέτος μετά από δύο αγώνες Κυπέλλου. Στη Football League μετρά 91 παρουσίες και απολογισμό 37 νίκες - 18 ισοπαλίες - 36 ήττες.

Η ανακοίνωση: "Νέος προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης είναι πλέον ο Σάκης Θεοδοσιάδης.Ο 42χρονος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο ανέλαβε μετά από 6 σεζόν στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο προπονητής από την Πέλλα σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15 και προπέρυσι, σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ".

Η Σπάρτη είναι στην 6η θέση της Football League με 25 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ