ΣΠΑΡΤΗ

Μεταβιβάζει τις μετοχές του στην Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μεταβιβάζει τις μετοχές του στην Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει ότι ψάχνει τον διάδοχο του στην προεδρία της Σπάρτης και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Νικόλαρου ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για να τον διαδεχθεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τήρησε την δέσμευση του και μεταβίβασε τις μετοχές που κατείχε στην Σπάρτη στον Δημήτρη Νικόλαρο ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο Γιαννακόπουλος από τα μέσα Δεκέμβρη με επίσημη ανακοίνωση του είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και είχε δηλώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε.

Με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζει ότι βρέθηκε ο διάδοχος στο πρόσωπο του κ. Νικολάρου και τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει χορηγία 100.000 ευρώ το χρόνο στην ομάδα για να ενισχύσει τον σύλλογο του τόπου του.

Διαβάστε την επίσημη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτης:

«Όπως είχα δεσμευτεί στη γραπτή δήλωση της 14ης Δεκεμβρίου του 2016 οι Μετοχές της ΑΕ Σπάρτης θα προσφέρονταν δωρεάν σε όποιον έδειχνε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα.

Ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος αναλαμβάνει από σήμερα τις τύχες της ομάδας κι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕ Σπάρτης. Η συγκεκριμένη απόφαση μου ελήφθη με γνώμονα την αφοσίωση του κ. Νικόλαρου στην ομάδα όπως φυσικά και την εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Νικόλαρος άλλωστε ήταν εκείνος που με έπεισε να ασχοληθώ με την ΑΕ Σπάρτης και επίσης ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα.

Λόγω της αγάπης στον τόπο μου, πέρα από την τεράστια επένδυση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια ώστε η Σπάρτη να φτάσει μέχρι εδώ, έχω αποφασίσει να στηρίζω οικονομικά και στο μέλλον την ομάδα με το ποσό των 100.000 ευρώ ετησίως, το οποίο και θα δίνεται με τη μορφή χορηγίας, από κάποια εταιρία συμφερόντων μου.

Είμαι σίγουρος ότι η τοπική κοινωνία και πάνω απ’ όλα ο απλός κόσμος της Σπάρτης, θα σταθεί στο πλευρό του κ. Νικόλαρου και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο να βγάλει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο και τα επόμενα χρόνια οι Σπαρτιάτες να περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Το διάφανο φόρεμα που προκάλεσε σάλο και γιατί 'διορθώθηκε'

Ένα φόρεμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη θεατρική παράσταση 'Γοργόνες και Μάγκες'. Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Κορινθίου η Μάρθα Καραγιάννη

Όχι μία ακόμα φαντασίωση: Η Σπυροπούλου καθηγήτρια σε λύκειο

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης δεν πρόκειται να ξανακάνουν κοπάνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση στην Ξάνθη: Αγέλες λύκων κατασπαράζουν σκυλιά

O φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας λύκος κατασπαράζει το θύμα του. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά καθώς και τη βιαιότητα των επιθέσεων.

Σου δίνουμε τον serial killer, βρίσκεις σε ποια ταινία έπαιζε;

Ένα χαριτωμένο κουίζ με σπλατεριές και ξεκοιλιάσματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24