ΣΠΑΡΤΗ

Μεταβιβάζει τις μετοχές του στην Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μεταβιβάζει τις μετοχές του στην Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει ότι ψάχνει τον διάδοχο του στην προεδρία της Σπάρτης και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Νικόλαρου ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για να τον διαδεχθεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τήρησε την δέσμευση του και μεταβίβασε τις μετοχές που κατείχε στην Σπάρτη στον Δημήτρη Νικόλαρο ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο Γιαννακόπουλος από τα μέσα Δεκέμβρη με επίσημη ανακοίνωση του είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και είχε δηλώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε.

Με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζει ότι βρέθηκε ο διάδοχος στο πρόσωπο του κ. Νικολάρου και τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει χορηγία 100.000 ευρώ το χρόνο στην ομάδα για να ενισχύσει τον σύλλογο του τόπου του.

Διαβάστε την επίσημη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτης:

«Όπως είχα δεσμευτεί στη γραπτή δήλωση της 14ης Δεκεμβρίου του 2016 οι Μετοχές της ΑΕ Σπάρτης θα προσφέρονταν δωρεάν σε όποιον έδειχνε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα.

Ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος αναλαμβάνει από σήμερα τις τύχες της ομάδας κι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕ Σπάρτης. Η συγκεκριμένη απόφαση μου ελήφθη με γνώμονα την αφοσίωση του κ. Νικόλαρου στην ομάδα όπως φυσικά και την εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Νικόλαρος άλλωστε ήταν εκείνος που με έπεισε να ασχοληθώ με την ΑΕ Σπάρτης και επίσης ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα.

Λόγω της αγάπης στον τόπο μου, πέρα από την τεράστια επένδυση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια ώστε η Σπάρτη να φτάσει μέχρι εδώ, έχω αποφασίσει να στηρίζω οικονομικά και στο μέλλον την ομάδα με το ποσό των 100.000 ευρώ ετησίως, το οποίο και θα δίνεται με τη μορφή χορηγίας, από κάποια εταιρία συμφερόντων μου.

Είμαι σίγουρος ότι η τοπική κοινωνία και πάνω απ’ όλα ο απλός κόσμος της Σπάρτης, θα σταθεί στο πλευρό του κ. Νικόλαρου και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο να βγάλει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο και τα επόμενα χρόνια οι Σπαρτιάτες να περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Βίντεο: Η στιγμή που τα παιδιά των Τέρπιν απελευθερώνονται από τον εφιάλτη

Τη στιγμή της απελευθέρωσης των 13 παιδιών από το σπίτι όπου κρατούνταν αλυσοδεμένα από τους γονείς τους κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του

Ο 64χρονος κυνηγός δέχθηκε πυρά απ' την καραμπίνα του όταν το κυνηγόσκυλό του πάτησε τη σκανδάλη

Τα κακάσχημα sneakers είναι η πρώτη διαστροφή της χρονιάς

Τα πιο 'ugly' sneakers που πιθανότατα θα θες να έχεις στη συλλογή σου σε λίγο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24