ΞΑΝΘΗ

Αποχωρούν από την Ξάνθη Μεχία και Λουσέρο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Μεχία EUROKINISSI SPORTS

Αλφρέδο Μεχία και Αντριάν Λουσέρο δεν θα μείνουν στην Ξάνθη της επόμενης σεζόν. Αμφότεροι αποχωρούν, καθώς δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Η Ξάνθη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν θα έχει αρκετές αλλαγές στο δυναμικό της. Το ρόστερ που πάλεψε εφέτος μέχρι την τελευταία αγωνιστική για είσοδο στην πεντάδα της Super League, θα μείνει το ίδιο κατά 70%. Δύο ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ποσοστό είναι οι Αλφρέδο Μεχία και Αντριάν Λουσέρο.

Ο 28χρονος Μεχία (φωτ.) αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αυτή τη χρονιά έπαιξε σε 24 ματς πρωταθλήματος και έβαλε δύο γκολ, ενώ κατέγραψε και άλλες 4 συμμετοχές στο κύπελλο.

Ο 34χρονος Λουσέρο πρωτοπήγε στην ακριτική ομάδα το 2014. Την τελευταία τετραετία είχε "γεμάτες" σεζόν. Εφέτος έπαιξε τα λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, 20, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Πλατανιά. Στο κύπελλο έπαιξε σε τρία ματς.

Από τη στιγμή που αποχωρούν οι δύο Λατινοαμερικανοί χαφ, η Ξάνθη θα κινηθεί για τους αντικαταστάτες τους, ενώ κίνηση θα γίνει και ακραίο επιθετικό. Προσεχώς θα προκύψουν και ανανεώσεις συμβολαίων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ