ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Χτυπάει" Καζεμίρο η Παρί Σεν Ζερμέν

Real Madrid's Casemiro celebrates after scoring the opening goal against Las Palmas during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Casemiro celebrates after scoring the opening goal against Las Palmas during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Καζεμίρο απ' τη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι. Διαβάστε ποια είναι η ρήτρα του Βραζιλιάνου χαφ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέσυρε 7-1 τη Μονακό, κατακτώντας και μαθηματικά τη Ligue 1. Ωστόσο, οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα δεν έχουν όρεξη για πανηγύρια, καθώς καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αποκλεισμός στη φάση των 16 του Champions League απ' τη Ρεάλ "πόνεσε" τους Παριζιάνους, οι οποίοι αναμένεται, γι' ακόμα ένα καλοκαίρι να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", ένας εκ των βασικών στόχων ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Καζεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ αποτελεί τον στυλοβάτη στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ, βοηθώντας σημαντικά τόσο στον αμυντικό όσο και στον παραγωγικό τομέα, αφού έχει έφεση στο γκολ παρά τη θέση του. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι άνθρωποι της Παρί προορίζουν τον 26χρονο αμυντικό χαφ για διάδοχο του Τιάγκο Μότα, ο οποίος διανύει το 35ο της ηλικίας του και δεν πρόκειται να έχει τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο απ' τη νέα σεζόν.

Βέβαια, ο Καζεμίρο είναι "δεμένος" με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ έχει ρήτρα ύψους 200.000.000 ευρώ. Ένα ποσό που ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν, ύστερα κι απ' τα προβλήματα που προέκυψαν με το Financial Fair Play, αλλά είναι πιθανό να φτάσουν κοντά στις απαιτήσεις των "μερένγκες".

Ο Καζεμίρο την εφετινή σεζόν μετράει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με εφτά γκολ και τρεις ασίστ. Συνολικά, με τη φανέλα των Μαδριλένων έχει 14 γκολ και 12 ασίστ σε 143 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 21 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, της οποίας θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ