ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Χρυσώνει" τον Μπονούτσι η Παρί Σεν-Ζερμέν

AC Milan's Leonardo Bonucci shouts to the linesman during a Serie A soccer match between AC Milan and Crotone, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Μπονούτσι AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι διατεθειμένη να προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Λεονάρντο Μπονούτσι για να τον αποκτήσει. Διαβάστε πόσα χρήματα δίνουν οι Γάλλοι στον αρχηγό της Μίλαν.

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι είναι η Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο μάνατζερ του αρχηγού της Μίλαν, Αλεσάντρο Λούτσι, συναντήθηκε προ ημερών με τη διοίκηση των "ροσονέρι" και τους μετέφερε τη θέληση του 31χρονου αμυντικού να αποχωρήσει από την ομάδα του Μιλάνου.

Ακολούθως, ο Λούτσι ταξίδεψε στο Παρίσι και συνάντησε τον τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων, Αντέρο Ενρίκε, με τον οποίο συμφώνησαν τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου όσο και στο ετήσιο συμβόλαιο του Μπονούτσι.

Η Παρί προσφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ιταλό, ποσό που δεν έχει λάβει στο παρελθόν ο διεθνής σέντερ μπακ. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε στόπερ της Γιουβέντους είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή έπειτα από μόλις μία σεζόν παραμονής στη Μίλαν!

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Ίντερ, Τρεβίζο, Πίζα και Μπάρι. Με τη "σκουάντρα ατζούρα" είναι 80 φορές διεθνής και έχει σημειώσει έξι γκολ.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ