ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Βεράτι: "Στο 3-1 οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μου είπαν ότι όλα τέλειωσαν"

PSG's Marco Verratti, left challenges for the ball with Barcelona's Neymar during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Βεράτι AP

Ο Μάρκο Βεράτι παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε ότι μετά το γκολ του Έντινσον Καβάνι, οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" του είπαν πώς όλα είχαν κριθεί για την Παρί.

Η Μπαρτσελόνα άξιζε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League σύμφωνα με τον Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε μετά το ιστορικό "ναυάγιο" της ομάδας του και το 6-1 από τη Μπάρτσα και αποκάλυψε τι του έλεγαν οι παίκτες των Καταλανών μετά το γκολ του συμπαίκτη του, Έντινσον Καβάνι, με το οποίο έγινε το 3-1.

Αρχικά είπε: " Δίκαια πέρασε η Μπαρτσελόνα. Μας πίεσαν πολύ και εμείς δυσκολευόμασταν να αλλάξουμε πάσες στο πρώτο μέρος. Μετά το γκολ του Καβάνι, μίλησα με παίκτες της Μπαρτσελόνα την ώρα του αγώνα και μου είπαν ότι όλα είχαν τελειώσει εκεί για αυτούς".

Πρόσθεσε: "Τελικά έβαλαν τρία γκολ από το 88' μέχρι το 95, δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα δώσει ένα μάθημα σε όλους μας. Δεν αποκλειστήκαμε εξαιτίας του διαιτητή. Εμείς φταίμε".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ