ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Το πόδι του Νεϊμάρ μετά το χειρουργείο

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ ανέβασε φωτογραφία με την κατάσταση του δεξιού του ποδιού μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο μετατάρσιο.

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και το χειρουργείο στο μετατάρσιο. Ο Βραζιλιάνος ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του ποδιού του, δείχνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν και στόχος του είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της "σελεσάο".

Το πόδι του Νεϊμάρ μετά το χειρουργείο
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ