ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Θέλει Μοράτα στην Παρί ο Νεϊμάρ!

Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Chelsea's scorer Alvaro Morata, front, and his teammate Marcos Alonso, rear, celebrate their side's first goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τον Άλβαρο Μοράτα θέλει ως συμπαίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ. Οι σχέσεις του με τον Έντινσον Καβάνι και το αίτημα του Βραζιλιάνου στη διοίκηση.

Για τον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά, καθώς το πρωτάθλημα έχει σχεδόν εξασφαλιστεί, με τους Παριζιάνους να βρίσκονται 11 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μαρσέιγ. Από την άλλη στο Champions League τα πράγματα δυσκολεύουν, έχοντας να περάσουν το ''εμπόδιο'' της Ρεάλ Μαδρίτης στους ''16'' της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Βραζιλιάνος σταρ σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και τους μελλοντικούς συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το ''Don Balon'', ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει αιτηθεί στον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα. Ο 26χρονος θεωρεί πως ο επιθετικός της Τσέλσι θα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα της επιθετικής τριάδας, μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ένας επιπλέον λόγος που κάνει τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση φορ είναι η ρήξη στις σχέσεις του με τον Έντινσον Καβάνι, τον οποίο ο Νεϊμάρ θα ήθελε να δει να αποχωρεί από το Parc des Princes το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια πιθανή συμφωνία, πάντως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η Τσέλσι είχε βγάλει από τα ταμεία της 80.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της Παρί δεν αποκλείεται να εξετάσει την αποχώρηση του Καβάνι και την απόκτηση επιθετικού για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Νεϊμάρ. Ειδικά, όταν τα σενάρια για μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ παραμένουν ''ζωντανά''.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ