ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τα νέα ρεκόρ του Ιμπραχίμοβιτς

Τα νέα ρεκόρ του Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άφησε με τον καλύτερο τρόπο πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι, υπογράφοντας δύο μεγάλα ρεκόρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πριν από λίγες ημέρες δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά την Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σίτι στο Μάντσεστερ και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο το Σάββατο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έλαμψε και πάλι και μάλιστα εκκωφαντικά.

Ο "Ίμπρα" σκόραρε δις στο 6-0 επί της Καέν στο "Parc de Princes" και έφτασε τα 32 γκολ τη φετινή σεζόν στη Ligue 1 (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με τον Λακαζέτ της Λιόν να είναι δεύτερος στη λίστα με 17 γκολ), με τον αριθμό αυτό να είναι ο καλύτερος στη μέχρι τώρα καριέρα του σε μία σεζόν!

Τα νέα ρεκόρ του Ιμπραχίμοβιτς

Μέχρι πρότινος η κορυφαία επίδοση στην καριέρα του Σουηδού σούπερ σταρ ήταν τα 30 γκολ που είχε πετύχει στην πρώτη του σεζόν στο Παρίσι (2012-13) ενώ πλέον έχει την δυνατότητα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό του ρεκόρ αφού απομένουν άλλες 4 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό ρεκόρ για το οποίο πανηγυρίζει ο "Ίμπρα", αφού με τα δύο του γκολ το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ο πρώτος παίκτης που βάζει πάνω από 30 γκολ σε μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας μετά από σχεδόν 40 χρόνια: ο τελευταίος που το είχε καταφέρει ήταν ο Κάρλος Μπιάνκι με 37 γκολ απολογισμό τη σεζόν 1977-78, επίσης με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρί Σεν-Ζερμέν - Καέν 6-0

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ