ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τα μεταγραφικά πλάνα της Παρί σε χέρια ληστών

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Ουνάι Έμερι και μεταξύ άλλων έκλεψαν όλα τα έγγραφα που είχε στο σπίτι του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ανάμεσα στα οποία και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Θύμα ληστών έπεσε το σπίτι του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός ανακάλυψε η σύζυγος του Ισπανού τεχνικού, με τον ίδιο να απουσιάζει για το εκτός έδρας ματς κυπέλλου με το Στρασβούργο.

Όπως ήταν φυσιολογικό κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ξεκίνησε η καταγραφή των κλοπιμαίων.

Ανάμεσα σε αυτά που ξάφρισαν οι ληστές ήταν και πολύτιμα έγγραφα που αφορούν μεταγραφικές υποθέσεις της Παρί. Μέσα στα έγγραφα υπάρχουν και οι αναλυτικές μισθοδοσίες όλων των παικτών και του προσωπικού καθώς και άλλα σημαντικά χαρτιά που αφορούν των σύλλογο του Παρισιού.

Επιπρόσθετα οι ληστές έκλεψαν και δύο υπογεγραμμένες φανέλες του Νεϊμάρ, ενώ πήραν ένα Rolex και δύο τσάντες Chanel. Συνολικά, το κόστος της ζημιάς για τον Έμερι υπολογίζεται στις 20.000 ευρώ, με τους δράστες να έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ