ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Συνάντηση Κουρτουά με Παρί Σεν Ζερμέν

Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σε συνάντηση που έλαβε χώρα μετά από την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε με ανθρώπους της Παρί Σεν-Ζερμέν για πιθανή μεταγραφή του.

Ο Τιμπό Κουρτουά, μαζί με τον πατέρα του Τιερί, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν συζητώντας για το μέλλον του, σύμφωνα με τη δημόσια βελγική ραδιοτηλεόραση ( RTBF). Η συζήτηση διήρκησε δύο ώρες και αναπόφευκτα περιστράφηκε γύρω από τα χρήματα που αξιώνει ο 25χρονος Βέλγος για να γίνει... Παριζιάνος. Ήταν μία μυστική συνάντηση σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, λίγες ώρες μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας επιθυμεί μεταγραφή σε ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις το Champions League. Όπως έγινε γνωστό, στη συζήτηση ο Κουρτουά επισήμανε πως από την Παρί λείπει η νοοτροπία του νικητή κι αυτό είναι κάτι που τον φοβίζει. Επιπλέον, ζήτησε διαβεβαιώση ότι ο σύλλογος θα έχει φιλοδοξίες κατάκτησης του Champions League.

Το συμβόλαιο του Τιμπό Κορτουά λήγει το καλοκαίρι του 2019 με το όνομά του να έχει ακουστεί και για τη Ρεάλ, έναν σύλλογο που θα επιθυμούσε να αγωνιστεί, καθώς στη Μαδρίτη ζουν τα δύο παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ