ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Συμφωνία Παρί - Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ"

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Yahoo Sports", η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έναντι 70.000.000 ευρώ!

Μία "ανάσα" απ' την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής έκδοσης του " Yahoo Sports", οι διοικούντες την Παρί ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Γκαμπονέζου επιθετικού έναντι 70.000.000 ευρώ.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του 27χρονου στράικερ και της γαλλικής ομάδας για συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα υπάρχει και μπόνους υπογραφής ύψους 6.000.000 ευρώ. Πλέον, απομένουν μόνο μερικές τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal κι ο Ομπαμεγιάνγκ να μεταβεί στο Παρίσι για τις υπογραφές.

Τη φετινή σεζόν ο Ομπαμεγιάνγκ σημείωσε 40 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ σε 46 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς. Παράλληλα, πέτυχε και το "χρυσό" γκολ που χάρισε το Κύπελλο Γερμανίας στην Ντόρτμουντ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός απ' την Παρί, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει, μεταξύ άλλων, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτι.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ