ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Συγγνώμη της "Equipe" για ψευδές δημοσίευμα με παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν

Serge Aurier, center, controls the ball past Blaise Matuidi, left, and Italian Marco Verratti, right, during a League One soccer match Paris Saint Germain against Toulouse, at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 14, 2012. (AP Photo/Michel Euler)
Serge Aurier, center, controls the ball past Blaise Matuidi, left, and Italian Marco Verratti, right, during a League One soccer match Paris Saint Germain against Toulouse, at Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Sept. 14, 2012. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η "Equipe" ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες της και τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουιντί, για δημοσίευμά της που έκανε λόγο για νυχτοπερπατήματα δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα.

Όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και οι κορυφαίοι. Όπως για παράδειγμα η "Equipe", εκ των κορυφαίων ΜΜΕ παγκοσμίως. Η γαλλική εφημερίδα αναγνώρισε ότι το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι δύο ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουιντί, νυχτοπερπατούσαν δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα (όπου οι "μπλαουγκράνα" πέτυχαν μια επική ανατροπή επί της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League), ήταν άστοχο.

Έτσι αφού παραδέχθηκε ότι οι πληροφορίες που δημοσίευσε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εξήγησε ότι θα "επανεξετάσει τις εσωτερικές της διαδικασίες ώστε να μπορεί να παρέχει στο μέλλον ποιοτική πληροφόρηση".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "EQUIPE":

"Προς τους αναγνώστες μας

Η Equipe παρουσιάζει την ειλικρινή απολογία της για τις ψευδείς πληροφορίες που δημοσίευσε πρόσφατα. Στις 9 Μαρτίου στο πλατό της εκπομπής L’ Equipe Type ανακοινώσαμε ότι οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουϊντί, ξενύχτησαν πίνοντας δύο βράδια πριν τον επαναληπτικό του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Την επομένη οι ίδιες πληροφορίες δημοσιεύτηκαν τόσο στην εφημερίδα, όσο και στην ιστοσελίδα της Equipe.

Σήμερα έχουμε την βεβαιότητα ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ψευδείς και προέρχονταν από κακοπροαίρετες εξωτερικές πηγές. Σας παρουσιάζουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες. Ζητάμε συγνώμη στους κυρίους Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουϊντί για το άδικο που τους καταλογίσαμε και επίσης στην ομάδα που τους πληρώνει, την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η αστοχία μας οδηγεί να επανεξετάσουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε στο μέλλον ποιοτική πληροφόρηση".

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ