ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar arrives at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Wednesday, Aug. 2, 2017. Neymar has arrived at Barcelona's training grounds amid widespread rumors that the Brazil striker could make a record-breaking move to Paris Saint-Germain. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar arrives at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Wednesday, Aug. 2, 2017. Neymar has arrived at Barcelona's training grounds amid widespread rumors that the Brazil striker could make a record-breaking move to Paris Saint-Germain. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νεϊμάρ, ο οποίος την Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Παρίσι και ίσως μέχρι την Παρασκευή να έχει γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποχαιρέτησε Μπαρτσελόνα και συμπαίκτες του στους "μπλαουγκράνα" την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Η " Equipe" αναφέρει ότι ο 25χρονος διεθνής αναμένεται στη γαλλική πρωτεύουσα το πρωί της Πέμπτης και θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις, ώστε ακόμα και μέχρι την Παρασκευή να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

Ο Νεϊμάρ δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, αν και βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών για περίπου μισή ώρα. Ζήτησε και έλαβε άδεια να αποχωρήσει, αφού πλέον η μετακίνησή του έχει περάσει στο στάδιο της συμφωνίας των δύο ομάδων.

Η Παρί με τον Νεϊμάρ τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η Μπαρτσελόνα, ώστε η μεταγραφή να γίνει με την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 222.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ