ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στο Παρίσι ο ατζέντης του Μπουφόν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Juventus Turin in London, England, Wednesday, March 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein))
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Juventus Turin in London, England, Wednesday, March 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "ESPN", ο ατζέντης και ο δικηγόρος του Τζανλουίτζι Μπουφόν βρίσκονται απ' τη Δευτέρα (21/05) στο Παρίσι προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ιταλού τερματοφύλακα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Τζανλουίτζι Μπουφόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " ESPN", ο ατζέντης και ο δικηγόρος του Τζανλουίτζι Μπουφόν βρίσκονται ήδη στο Παρίσι προκειμένου να συζητήσουν με τον Αθλητικό Διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Αντέρο Ενρίκε, τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ιταλού τερματοφύλακα.

Απ' το απόγευμα της Δευτέρας (21/05) είχε γίνει γνωστό πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους Παριζιάνους να προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον θρύλο της Γιουβέντους, το οποίο σύμφωνα με τον "Guardian" θα του αποφέρει 7.000.00 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" αναφέρει πως καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του 40χρονου πορτιέρε να αποδεχθεί την πρόταση της Παρί έπαιξε το γεγονός πως του προτάθηκε ρόλος πρεσβευτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την Τετάρτη ή Πέμπτη, με τον "Τζίτζι" να έχει ακόμη δύο ευκαιρίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε προχωρημένες επαφές με Μπουφόν η Παρί Σεν Ζερμέν
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ