ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Στην Παρί Σεν-Ζερμέν μέχρι το 2018 ο Μπλαν

Στην Παρί Σεν-Ζερμέν μέχρι το 2018 ο Μπλαν

Την Πέμπτη το πρωί, η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λοράν Μπλαν μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

Κάτοικος Παρισιού θα είναι μέχρι και τον Ιούνιο του 2018 ο Λοράν Μπλάν, καθώς ο 50χρονος Γάλλος τεχνικός και η Παρί Σεν-Ζερμέν συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την Πέμπτη το πρωί, μάλιστα, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μονπελιέ, Νάπολι, Νιμ, Σεντ-Ετιέν, Οσέρ, Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ, Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της Μπορντό και το 2010 ανέλαβε τα χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Γαλλίας.

Πήρε το "τιμόνι" της Παρί Σεν-Ζερμέν το 2013 κι από τότε έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και τρία Trophées des Champions. Το 2015 ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι πρωτοπόρος της Ligue 1, έχοντας 69 βαθμούς (22-3-0) μετά από 25 αγωνιστικές. Έχει προκριθεί στον τελικό του Coupe de la Ligue, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιλ, στις 23 Απριλίου, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου. Στους "16" του Champions League, η κληρωτίδα έφερε την Παρί Σεν-Ζερμέν αντίπαλο με την Τσέλσι.

Οι ετήσιες απολαβές του Λοράν Μπλαν δεν παρουσιάζουν μεταβολή και θα συνεχίσουν να κυμαίνονται στα 5.000.000 ευρώ. "Είναι μεγάλη χαρά μου, που ανανέωσα με το συμβόλαιο του προπονητή με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ελπίζω να κάνω την ομάδα, πρέσβη του γαλλικού ποδοσφαίρου", υποστήριξε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ