ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στην αποστολή της Παρί ο γιος του Γουεά

Στην αποστολή της Παρί ο γιος του Γουεά

Ο γιος του Ζορζ Ζουεά, Τιμοτί, ετοιμάζεται να βαδίσει στα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του, καθώς κλήθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν-Ζερμέν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρουά.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν φιλοξενείται από την Τρουά στο "Stade de l' Aube" (3/3, 18:00) για την 28η αγωνιστική της Ligue 1 κι ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Ουνάι Έμερι, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετά βασικά στελέχη του για να τα έχει ετοιμοπόλεμα στη ρεβάνς με τη Ρεάλ (6/3, 21:45) στο πλαίσιο των 16 του Champions League.

Καβάνι, Βεράτι, Παστόρε, Εμπαπέ και Μαρκίνιος προστέθηκαν στο απουσιολόγιο κάτω από το όνομα του τραυματία, Νεϊμάρ, κι έτσι χώρο στην αποστολή βρήκε ο 18χρονος, Τιμοτί Γουεά.

Είναι γιος του Ζορζ, παλαιού επιθετικού της Παρί από το 1992 έως το 1995 και κατόχου της Χρυσής Μπάλας (1995). Είναι κι αυτός επιθετικός, όπως κι ο πατέρας του, ο οποίος εκλέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο (2017) ως ο 25ος πρόεδρος στην ιστορία της Λιβερίας. Ο Τιμοτί υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Παριζιάνους τον Ιούλιο του 2017.

Photo credits: PSG Officiel

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ