ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στη Βραζιλία για το μέλλον του Νεϊμάρ ο Αλ-Κελαϊφί

Brazilian soccer star Neymar holds his team shirt as he stands with the chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi following a press conference in Paris Friday, Aug. 4, 2017. Neymar arrived in Paris on Friday the day after he became the most expensive player in soccer history when completing his blockbuster transfer to Paris Saint-Germain from Barcelona for 222 million euros ($262 million).(AP Photo/Michel Euler)
Brazilian soccer star Neymar holds his team shirt as he stands with the chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi following a press conference in Paris Friday, Aug. 4, 2017. Neymar arrived in Paris on Friday the day after he became the most expensive player in soccer history when completing his blockbuster transfer to Paris Saint-Germain from Barcelona for 222 million euros ($262 million).(AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ταξίδι στη Βραζιλία για τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή το μέλλον του Νεϊμάρ. Η συνάντηση τους και η αποκάλυψη του πατέρα του Βραζιλιάνου.

Ο Νεϊμάρ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Βραζιλία, αναρρώνοντας από τον σοβαρό τραυματισμό του και προσπαθώντας να είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στη Γαλλία και ειδικά στο Παρίσι, όμως, οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν προβληματίζονται για το μέλλον του Βραζιλιάνου στην ομάδα τους. Άλλωστε, οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται πιο κοντά στην μεταγραφή του παρά στην παραμονή του στο Parc Des Princes.

Γι' αυτό το λόγο, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Αντέρο Ενρίκε, ταξιδεύουν στη Βραζιλία για να μάθουν τις προθέσεις του 26χρονου για τη νέα σεζόν. Οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον Νεϊμάρ στο δυναμικό τους, καθώς πάνω του πιστεύουν πως θα χτίσουν μία ομάδα, η οποία θα κατακτήσει τα πάντα.

Ο πρόεδρος της Παρί επιβεβαίωσε το ταξίδι του, αναφέροντας πως η επίσκεψη του αφορά αποκλειστικά το φιλανθρωπικό ίδρυμα Praia Grande, το οποίο επιθυμούσε να δει από κοντά. Οι φωτογραφίες, όμως, του πατέρα του Νεϊμάρ με τους Αλ Κελαϊφί και Ενρίκε, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνουν πως υπήρξε επαφή με την πλευρά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ