ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Στα κινεζικά τα ονόματα και των παικτών της Παρί

Στα κινεζικά τα ονόματα και των παικτών της Παρί

Η Παρί Σεν-Ζερμέν βαδίζει στα βήματα της Μαρσέιγ και τα ονόματα των παικτών της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας θα αναγράφονται στην κινεζική γλώσσα στην αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ.

Την αρχή έκανε η Μαρσέιγ! Τα ονόματα των παικτών των "Phocéens" (ο Κώστας Μήτρογλου είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπορντό (18/2, 22:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1 δεν θα είναι στο πίσω μέρος της εμφάνισης στη λατινική γραφή, αλλά στην κινεζική!

Το marketing επιτάσσει αυτήν την αλλαγή, την οποία υιοθέτησε και η Παρί Σεν-Ζερμέν. Οι παίκτες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας θα έχουν τα ονόματά τους γραμμένα στα κινεζικά κατά την εντός έδρας αναμέτρηση (17/2, 18:00) με τη Στρασμπούρ ( νίκησε τελικά η Παρί με 5-2).

Με αυτήν την κίνηση, θέλει να συμμετέχει στους εορτασμούς του νέου κινεζικού έτους (ξεκίνησε επίσημα 16/2). Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ομάδες προσπαθούν να κάνουν με αυτόν τον τρόπο "άνοιγμα" στην ασιατική αγορά. Η Έιμπαρ είχε παραταχθεί σε εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα με εμφανίσεις στα ιαπωνικά, καθώς στους Βάσκους αγωνίζεται ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του, Τακάσι Ινούι.

Photo credits: PSG Twitter Officiel

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ