ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Σημαδεύει" Γκριεζμάν η Παρί Σεν-Ζερμέν

"Σημαδεύει" Γκριεζμάν η Παρί Σεν-Ζερμέν

Στο πρόσωπο του Αντουάν Γκριεζμάν βλέπει τον επόμενο της σούπερ σταρ η Παρί Σεν-Ζερμέν. Ύστερα απ' το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι, οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου θέλουν τον 25χρονο επιθετικό στο Παρίσι.

Είναι γνωστό ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν ψάχνει τον νέο της ηγέτη, στη μετά Ιμπραχίμοβιτς εποχή. Το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Νεϊμάρ, αλλά τα 40 εκ. ευρώ ετησίως που πρόσφεραν οι Άραβες, φαίνεται να μην τον δελέασαν να μετακομίσει στη Γαλλία. Πλέον, η ομάδα του Παρισιού στρέφει το βλέμμα της στον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βέβαια, η περίπτωση του Γάλλου διεθνή μόνο εύκολη δεν είναι. Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος κυνηγός ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έως το καλοκαίρι του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νέο του συμβόλαιο περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 100 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως αν οι Άραβες της Παρί επιθυμούν την απόκτησή του, θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης απ' τη Ρεάλ Σοθιεδάδ το καλοκαίρι του 2014. Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Γκριεζμάν έχει σκοράρει ήδη έξι γκολ σε εννιά αγωνιστικές στη La Liga.

Στην πρώτη του σεζόν (2014-15) στο "Vicente Calderon" πέτυχε 22 τέρματα σε 37 αναμετρήσεις, ενώ την περσινή χρονιά βρήκε δίχτυα ξανά 22 φορές σε 38 παιχνίδια.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ