ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σε προχωρημένες επαφές με Μπουφόν η Παρί Σεν Ζερμέν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Guardian", οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, προσφέροντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020!

Έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Guardian", οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένος επαφές με τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος αποχώρησε απ' τη Γιουβέντους ύστερα από 17 χρόνια!

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Παριζιάνοι προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Μπουφόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με ετήσιες αποδοχές ύψους 7.000.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές μίλησαν τη Δευτέρα, ενώ οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και την Τρίτη (22/05).

Τη φετινή σεζόν, ο Μπουφόν πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με τη "Γιούβε", κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 εξ αυτών και βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ και να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Champions League. Συνολικά με τους "μπιανκονέρι" αγωνίστηκε σε 656 παιχνίδια, διατηρώντας το μηδέν σε 311 εξ αυτών.

Στα 17 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους, κατέκτησε εννιά πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και πέντε ιταλικά SuperCup.

Απ' την πλευρά της, η " Gazzetta dello Sport" επιβεβαιώνει το προχωρημένο των επαφών, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως η προσφορά αφορά διετές συμβόλαιο, το οποίο θα αποφέρει 4.000.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει πως του προτάθηκε να έχει ρόλο πρεσβευτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ