ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σε αναπηρικό καροτσάκι ο Νεϊμάρ, κίνδυνος για το Μουντιάλ

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η απόφαση για αντιμετώπιση του προβλήματος του Νεϊμάρ με χειρουργική επέμβαση θέτει ευθέως σε κίνδυνο την προσπάθειά του να ηγηθεί της Βραζιλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ στο αεροδρόμιο του Παρισίου, περιμένοντας να αναχωρήσει για τη Βραζιλία, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον "λαβωμένο" αστράγαλό του.

Ο ηγέτης της "σελεσάο" τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις, αποφασίστηκε ότι η προτιμότερη λύση είναι το νυστέρι για την αποκατάσταση του ποδιού του.

Γι' αυτόν τον λόγο, εξάλλου, δεν θέλει να το πιέσει καθόλου και δεν περπατάει πριν από την επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο ντε Ζανέιρο το Σαββατοκύριακο, από τον γιατρό Ροντρίγκο Λασμάρ, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Ζεράρ Σεγιάν της Παρί.

Αν και η αρχική εκτίμηση που είχε κυκλοφορήσει αφορούσε δίμηνη απουσία, ο Λασμάρ που συνόδευε τον 26χρονο επιθετικό στο αεροδρόμιο υποστήριξε ότι "ο χρόνος ανάρρωσης εκτιμάται μεταξύ 2,5 και 3 μήνες".

Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά χάνει σχεδόν όλο το υπόλοιπο της σεζόν, με την τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1 να είναι προγραμματισμένη για τις 19-20 Μαΐου και τον τελικό Champions League για τις 26 του ίδιου μήνα.

Ως εκ τούτου, ο Νεϊμάρ θα πραγματοποιήσει αγώνα δρόμου ώστε να είναι υγιής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και από εκεί και πέρα να αποκτήσει φυσική κατάσταση και ρυθμό εγκαίρως, ώστε να βοηθήσει τη χώρα του να καταφέρει ό,τι απέτυχε να κάνει στο "εντός έδρας" Μουντιάλ όπου κι εκεί τραυματίστηκε, να κατακτήσει το τρόπαιο.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ