ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ρεκόρ πωλήσεων στις φανέλες του Νεϊμάρ

Ρεκόρ πωλήσεων στις φανέλες του Νεϊμάρ

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν γέμισαν τις δύο επίσημες μπουτίκ της ομάδας για να πάρουν τη φανέλα του Νεϊμάρ. Για 1η ημέρα έγινε νούμερο ρεκόρ. (VIDEOS, PHOTO)

Το deal του αιώνα ολοκληρώθηκε χθες (4/8), ο Νεϊμάρ ανήκει και τυπικά στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ξεκινάει η διαδικασία της... απόσβεσης των 222.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του μέσω της καταβολής της ρήτρας στην Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, η απόσβεση δεν θα έρθει μόνο μέσα από τα γκολ που θα πετύχει με τη φανέλα της νέας του ομάδας, αλλά και από τα έσοδα. Άλλωστε, ο Αλ Κελαϊφί, ο ιδιοκτήτης της Παρί, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του παίκτη πως η ομάδα του θα βγάλει πολλά παραπάνω χρήματα απ' αυτά που δαπάνησε για να τον κάνει δικό της.

Η πώληση φανελών είναι επίσης ένα τεράστιο έσοδο για το κλαμπ. Η διοίκηση της Παρί επέλεξε να βγάλει σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τις νέες εμφανίσεις της με το όνομα του 25χρονου Βραζιλιάνου στην πλάτη και ο κόσμος μπορούσε να αγοράσει εκείνες με το κίτρινο χρώμα, όχι την πρώτη εμφάνιση της ομάδας.

Ρεκόρ πωλήσεων στις φανέλες του Νεϊμάρ

Οι δυο μπουτίκ γέμισαν από κόσμο, επικράτησε πανικός και οι φίλοι της Παρί έσπευσαν να προμηθευτούν φανέλα Νεϊμάρ. Στα δύο μαγαζιά σε Champs Elysées και Parc des Princes επικράτησε κοσμοπλημμύρα, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως περίπου 15.000 άνθρωποι τα επισκέφτηκαν το περασμένο 24ωρο και αγοράστηκαν μέσα σε μία ημέρα 10.000 φανέλες.

Τα συγκεκριμένα νούμερα συνιστούν ρεκόρ για το σύλλογο και η Παρί αναμένεται να εξοπλίσει με περισσότερες φανέλες τα καταστήματα, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν. Άλλωστε, ξεκίνησε και η Ligue 1, επομένως οι ανάγκες είναι τεράστιες. Ο Νεϊμάρ έχει δημιουργήσει παράκρουση στις τάξεις των φίλων της Παρί.



TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ