ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ρεάλ και Γερμανία "τρέλαναν" τον Νεϊμαρ

Ρεάλ και Γερμανία "τρέλαναν" τον Νεϊμαρ

Δημοσιογράφοι θύμισαν στον Νεϊμάρ την ήττα της Βραζιλίας από τη Γερμανία με 7-1 και στη συνέχεια τον ρώτησαν για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ίδιο προκαλώντας τον εκνευρισμό του. (VIDEO)

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση επικρατώντας με 7-1 επί της Σέλτικ με τον ίδιο να πετυχαίνει δύο τέρματα, όμως οι δημοσιογράφοι φαίνεται ότι είχαν όρεξη για να βγάλουν μία ατάκα από τα χείλη του.

Η εισαγωγή του κειμένου αφορά φυσικά τον Νεϊμάρ ο οποίος δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα με τις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε με την ερώτηση για τον ημιτελικό του Μουντιάλ. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 7-1 επί της Σέλτικ, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί η Βραζιλία από τη Γερμανία πριν από τέσσερα χρόνια. "Δεν θα σταματήσεις ποτέ να μου θυμίζεις εκείνη την ημέρα,ε;" είπε ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί εμφανώς ενοχλημένος.

Πάνω που πήγε να ηρεμήσει δέχτηκε ακόμα μία ερώτηση που όπως φάνηκε τον εξόργισε και τον έκανε να αποχωρήσει. "Μετά από αυτή την εμφάνιση θα είναι ακόμα πιο έντονο το φλερτ της Ρεάλ προς εσένα;", ρώτησε δημοσιογράφος και ο Νεϊμάρ εξεράγη: "Γαμ@@@. Φτάνει πια με τις ερωτήσεις για την Ρεάλ, δεν έχετε κάτι άλλο να με ρωτήσετε"!

Αμέσως μετά έφυγε από τη μεικτή ζώνη και μάλλον οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μπήκαν στη "μαύρη λίστα".

Δείτε τι ακριβώς συνέβη

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ