ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπλαν

Παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μπλαν
Μπλαν PHOTOGRAPH: CHRISTIAN LIEWIG/ C

Έπειτα από τρία χρόνια στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λοράν Μπλαν, αποτελεί παρελθόν. Ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Γάλλο προπονητή, αλλά και με τους βοηθούς του.

Μπλαν τέλος για την Παρί. Η συνεργασία του Γάλλου τεχνικού με την ομάδα του Παρισιού έλαβε τέλος, όπως έγινε επισήμως γνωστό τη Δευτέρα (27/6). Ύστερα από τρία χρόνια, ο γαλλικός σύλλογος θα πορευτεί με νέο προπονητή.

Ο Μπλαν, μάλιστα, είχε υπογράψει τον περασμένο Φεβρουάριο νέο διετές συμβόλαιο, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στα ισάριθμα χρόνια που εργάστηκε στην Παρί. Έχει κατακτήσει ακόμα δύο Κύπελλα, τρία League Cup και τρία Super Cup. Με άλλα λόγια, τα πήρε όλα στη Γαλλία. Στο Champions League, ωστόσο, κατάφερε να οδηγήσει τους πρωτευουσιάνους μέχρι τους "8".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να βγει το "διαζύγιο", η Παρί θα αποζημιώσει τον 51 ετών Γάλλο με το ποσό των 22 εκατ. ευρώ! Ο προπονητής που φέρεται να είναι φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση είναι ο Ισπανός Ουνάι Έμερι, που έχει πάρει τρία διαδοχικά Europa League με τη Σεβίλλη. Ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, δήλωσε:

"Καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λοράν Μπλαν για όλα όσα πέτυχε αυτά τα τρία χρόνια, και για το στυλ ποδοσφαίρου και για τα αποτελέσματα που έφερε. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές προκλήσεις της καριέρας του".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ