ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παραιτήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί

Paris Saint Germain's forward Angel Di Maria, center, celebrates with teammates after scoring the second goal during his French League One soccer match against Angers, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. Paris won 2-0. (AP Photo/David Vincent)
Παρί Σεν Ζερμέν AP

Την παραίτησή του στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκανε γνωστή ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ολιβιέ Λετάνγκ. Οι σχέσεις του με τον Πάτρικ Κλάιφερτ έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη αυτή.

Από το 2012 είναι στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Ολιβιέ Λετάνγκ. Αρχικά ως βοηθός του τότε αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο. Τον Οκτώβριο του 2016 είχε αναβαθμιστεί και πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου, ο οποίος βέβαια είχε αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα.

Η L'Equipe αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ο Λετάνγκ έκανε γνωστή την παραίτησή του στον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τού ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, εκτός και αν ο μεγαλομέτοχος του γαλλικού συλλόγου αποφασίσει να τερματιστεί από τώρα η συνεργασία.

Με την έλευση στην ομάδα του Πάτρικ Κλάιφερτ, οι σχέσεις των δύο ανδρών, του Ολλανδού και του Λετάνγκ, δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Ουδέποτε κατάφεραν να συνεργαστούν και η αποχώρηση ενός εκ των δύο έμοιαζε αναπόφευκτη.

Paris Saint Germain soccer player Goncalo Guedes from Portugal, right, shakes hands with PSG soccer director Patrick Kluivert during a presentation at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Monday, Dec. 30, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain soccer player Goncalo Guedes from Portugal, right, shakes hands with PSG soccer director Patrick Kluivert during a presentation at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Monday, Dec. 30, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

(AP Photo/Francois Mori)

Ο Ολιβιέ Λετάνγκ λοιπόν θα αποχωρήσει από την Παρί και ενώ την περασμένη σεζόν είχε επαφές τόσο με τη Μονακό όσο και με τη Λανς. Η Παρί είναι στο -3 από τη Μονακό στο Σαμπιονά και ενώ για τη λήξη του πρωταθλήματος απομένουν πέντε παιχνίδια.

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ