ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παίρνει Γκέντες με 30.000.000 η Παρί

Παίρνει Γκέντες με 30.000.000 η Παρί

Μια "ανάσα" από την επίτευξη σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκονσάλο Γκέντες, να "προβάρει" την παριζιάνικη φανέλα.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Γκονσάλο Γκέντες βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, έχει συμφωνήσει με την Μπενφίκα για την απόκτηση του 20χρονου φορ.

Ο Πορτογάλος θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων ανερχόμενων ταλέντων στην Ευρώπη, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παρακολουθούσε στενά τους τελευταίους μήνες. Οι πρωταθλητές Γαλλίας κινήθηκαν γρήγορα και απλώνοντας στα "πόδια" των Πορτογάλων κάτι λιγότερο από 30.000.000 ευρώ, τους έπεισε να τον παραχωρήσουν άμεσα.

Λόγω αυτού, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπενφίκα απέναντι στην Τοντέλα κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η υπόθεση της μεταγραφής του θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24ώρων. Μάλιστα, ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Ουνάι Έμερι, τόνισε πως “όλοι οι καλοί παίκτες ενδιαφέρουν την Παρί και ο Γκέντες είναι ένας εξ αυτών. Δουλεύουμε την περίπτωσή του κι έχουμε μια ευκαιρία να τον αποκτήσουμε”.

Ο 20χρονος εκπροσωπείται από τον γνωστό μάνατζερ, Χόρχε Μέντες, ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ