ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πάει Κίνα (και) ο Λαβέτσι

Paris Saint-Germain's Argentinean forward Ezequiel Lavezzi celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) on August 25, 2013, at La Beaujoire stadium in Nantes, western France. AFP PHOTO / FRANK PERRY        (Photo credit should read FRANK PERRY/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Argentinean forward Ezequiel Lavezzi celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) on August 25, 2013, at La Beaujoire stadium in Nantes, western France. AFP PHOTO / FRANK PERRY (Photo credit should read FRANK PERRY/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, ο Εσεκιέλ Λαβέτσι θα αναχωρήσει για την Κίνα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Hebei China Fortune, μετά το ματς με την Τσέλσι, για τους "16" του Champions League.

H Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται την Τσέλσι, την Τρίτη 16 Φλεβάρη για τη φάση των "16" του Champions League, κι αυτό θα είναι - όπως υποστηρίζει η κορυφαία γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" - το τελευταίο ματς του 30χρονου διεθνούς Αργεντινού επιθετικού με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Κι αυτό γιατί ο "Πότσο" παίρνει το δρόμο για την Κίνα και την ομάδα της χώρας, Hebei China Fortune. Η απόφαση του Λαβέτσι για πάρει το δρόμο για την Ασία και να γίνει συμπαίκτης των Ζερβινιό και Στεφάν Εμπιά είναι ειλημμένη και την Τετάρτη, εκπρόσωποι των δύο ομάδων συζήτησαν στο Παρίσι, τις τελευταίες εκκρεμότητες της μετακίνησης.

Οι ομάδες της CSL προσφέρουν εξωπραγματικά ποσά σε ομάδες και παίκτες προκειμένου να πείσουν αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να πάρουν το δρόμο για την Ασία. Ζερβινιό, Τεϊσέιρα, Τζάκσον Μαρτίνες, Γκουαρίν, Κακουτά, Ραμίρες, Ρενάτο Αουγκούστο και Εμπιά είναι μερικοί που είδαν το πορτοφόλι τους να "γεμίζει" από γουάν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ