ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Ντράξλερ η Παρί!

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Ντράξλερ η Παρί!

Αποφασισμένη να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να πάρει τον Τζούλιαν Ντράξλερ από την Βόλφσμπουργκ είναι η Παρί. Διαβάστε το ποσό που προσφέρει η τετράκις πρωταθλήτρια Γαλλίας για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Σε μία άκρως σημαντική αποκάλυψη προχώρησε την Δευτέρα το γερμανικό περιοδικό "Kicker", υποστηρίζοντας πως η διοίκηση της Παρί θα δώσει τα... ρέστα της για να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζούλιαν Ντράξλερ, προσφέροντας το εξωπραγματικό ποσό των 75.000.000 ευρώ στην Βόλφσμουργκ.

Το ίδιο μάλιστα μέσο αναφέρει πως ο μάνατζερ του 22χρονου Γερμανού διεθνούς εξτρέμ, Ρότζερ Γουίτμαν, βρίσκεται ήδη στο Παρίσι και συζητάει με τους ανθρώπους της Παρί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πελάτη του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Ντράξλερ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 από την Σάλκε στην Βόλσφμπουργκ έναντι 36.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να εκφράζει πάντως την επιθυμία του περί αναχώρησης πριν από λίγο καιρό, μέσω συνέντευξής του στην "Bild".

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Ντράξλερ η Παρί!

"Είπα ξεκάθαρα στον Ντίτερ Χέκινγκ πως μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήθελα να φύγω από την Βόλφσμπουργκ. Ο προπονητής το ήξερε και μου κάνει εντύπωση πως για εβδομάδες μιλούσαν στα μίντια για μένα.

Πριν πουν κάτι δημόσια θα έπρεπε να έχουν μιλήσει μαζί μου πρώτα", δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Ντράξλερ. Για το αν υπάρχει φωτιά εκτός από τον καπνό όσον αφορά στην πρόταση της Παρί στην Βόλφσμπουργκ για τον Ντράξλερ, έμειναν λίγες ημέρες πριν το φινάλε των μεταγραφών για να το διαπιστώσουμε.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ