ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι μεταγραφικές "βόμβες" που θέλει να ρίξει η Παρί Σεν Ζερμέν

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang returns after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang returns after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της πολλά εκατομμύρια για να κάνει δικό της ένα μεγάλο "αστέρι" και όχι μόνο. Οι υποψήφιοι, οι προτεραιότητες κι εκείνοι που βλέπουν την έξοδο.

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη συνέχεια του Champions League αποτέλεσε μια... περίπλοκη είδηση για τη γαλλική ομάδα, δεδομένης της επικράτησής της επί της Μπαρτσελόνα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Παρά τα δημοσιεύματα που λίγες μέρες μετά το αδιανόητο 6-1 στο "Camp Nou" και τον αποκλεισμό της Παρί έκαναν λόγο για άμεση απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι, η διοίκηση των Παριζιάνων αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή της και πιθανότατα θα του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, αυτή τη φορά σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά το έργο του, με τουλάχιστον ένα μεγάλο "αστέρι". Άλλωστε η επιθυμία της να αντικαταστήσει τη... λάμψη που προσέδιδε μέχρι πέρυσι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι γνωστή. Πλέον η Παρί φέρεται να έχει καταρτίσει μια σχετική λίστα με ηχηρά ονόματα που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, ενώ εναλλακτικές είναι οι Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ και Κουν Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι. Πάντως, δεν διευκρινίζεται αν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την προσθήκη δύο εξ αυτών είναι υπαρκτό.

Εν συνεχεία στοχεύουν σε μεταγραφή ενός αριστερού μπακ, ελέω της αποχώρησης του Μάξουελ. Εκεί, πρώτος στόχος είναι ο Ζόρντι Άλμπα της Μπαρτσελόνα και δεύτερος ο Ρικάρντο Ροντρίγκες της Βόλφσμπουργκ. Όσον αφορά στους παίκτες μικρότερης αναγνωρισιμότητας, για τους οποίους ο Έμερι τρέφει εκτίμηση και έχει ζητήσει από την ομάδα του να κινηθεί για την απόκτησή τους, ένα είναι του Βίκτορ Βιτόλο (Σεβίλλη), που προορίζεται ως αντικαταστάτης ενός εκ των Λούκας Μόουρα και Άνχελ Ντι Μαρία εφόσον κάποιος αφήσει το Παρίσι, αλλά και των Αλφρέδο Μπενίτο (Αλμερία) και Ρομπέρτο Ολάδε (Ρεάλ Σοθιεδάδ).

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν από το "Parc des Princes" οι Χαβιέρ Παστόρε, Μπλεζ Ματουιντί, Γκρζεγκόρζ Κριχόβιακ, Χατέμ Μπεν Αρφά, Χεσέ Ροντρίγκεθ, Σαλβατόρε Σιρίγκου, Αλφόνς Αρεολά και Σερζ Οριέ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

Το χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο του "France Football":

Οι μεταγραφικές "βόμβες" που θέλει να ρίξει η Παρί Σεν Ζερμέν

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ