ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι γερμανικές επιλογές της Παρί Σεν Ζερμέν για τον πάγκο

Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP)
Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP) DANIEL BOCKWOLDT/DPA VIA AP

Δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Έμερι με τους Τόμας Τούχελ και Γιόαχιμ Λεβ να εξετάζονται από τη διοίκηση της Παρί.

Όσο η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατασταλάζει στο όνομα του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Έμερι τόσο θα αυξάνονται τα μέλη της λίστας των υποψηφίων για τη θέση. Μετά τους Ζιντάν, Σιμεόνε, Κόντε και Ποτσετίνο ήρθαν να προστεθούν ακόμα δύο.

Πρόκειται για τους Τόμας Τούχελ και Γιόαχιμ Λεβ. Αμφότεροι είναι διαθέσιμοι για να μετακομίσουν στο Παρίσι και τα ονόματα τους έχουν ακουστεί και για άλλους κορυφαίους συλλόγους.

Ο Τούχελ μετά τη διετία του στην Ντόρτμουντ αποφάσισε να μείνει μακριά από τους πάγκους και πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Την ίδια ώρα ο Γιόαχιμ Λεβ πέρα από την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας φερόταν ως το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να έχει το ερχόμενο καλοκαίρι προβλέπεται θερμό και δεν αποκλείεται να έχουμε πολλές αλλαγές στους πάγκους των ομάδων.

Οι γερμανικές επιλογές της Παρί Σεν Ζερμέν για τον πάγκο

Photo credits: Ap Photo

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ