ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το "France Football" παρουσίασε 8 περιπτώσεις που είναι πιθανό να απασχολήσουν τη γαλλική ομάδα.

Η μετά-Ζλάταν εποχή δεν έχει αρχίσει ιδανικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ύστερα από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους απ' την πρωτοπόρο και έκπληξη της Ligue 1, Νις.

Παράλληλα, η γαλλική ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση στους ομίλους του Champions League, πίσω απ' την Άρσεναλ, εξαιτίας της ισοπαλίας (2-2) που έφερε την τελευταία αγωνιστική με την Λουντογκόρετς εντός έδρας.

Οι πρώτες "μουρμούρες" για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Έμερι έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τον Ισπανό να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Βέβαια, η απώλεια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς το περασμένο καλοκαίρι αποδείχθηκε δυσαναπλήρωτη. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την Παρί έχουν σκοπό να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, το γαλλικό περιοδικό "France Football" παρουσίασε 8 περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να απασχολήσουν τη γαλλική ομάδα.

ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ (ΙΝΤΕΡ, 23 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Αργεντινός στράικερ μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα, κυρίως λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει με τους οπαδούς των "νερατζούρι". Βέβαια, η διοίκηση των Μιλανέζων δεν πρόκειται να... χαρίσει το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο τους. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο και τοποθετήθηκε ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Μάουρο Ικάρντι σε 21 συμμετοχές έχει σημειώσει 14 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

ΤΣΙΡΟ ΙΜΟΜΠΙΛΕ (ΛΑΤΣΙΟ, 26 ΕΤΩΝ)

TURIN, TORINO - OCTOBER 23:  Ciro Immobile of SS Lazio celebrates a goal (1-1) with his team mate during the Serie A match between FC Torino and SS Lazio at Stadio Olimpico di Torino on October 23, 2016 in Turin, Italy.  (Photo by Getty Images/Getty Images)
TURIN, TORINO - OCTOBER 23: Ciro Immobile of SS Lazio celebrates a goal (1-1) with his team mate during the Serie A match between FC Torino and SS Lazio at Stadio Olimpico di Torino on October 23, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Getty Images/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ύστερα από 1,5 σεζόν στη Σεβίλλη με ενδιάμεσο σταθμό στην Τορίνιο με τη μορφή δανεισμού, μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Λάτσιο. Ο 26χρονος άσος δείχνει "αναγεννημένος" τη φετινή σεζόν, καθώς σε 16 αγώνες έχει στείλει την μπάλα 9 φορές στα δίχτυα. Ο Ουνάι Έμερι τον γνωρίζει, αφού συνυπήρξαν για ένα εξάμηνο στη Σεβίλλη, επομένως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

ΙΑΓΟ ΑΣΠΑΣ (ΘΕΛΤΑ, 29 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Όπως και στην περίπτωση του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο Ουνάι Έμερι γνωρίζει τις δυνατότητες του Ιάγο Άσπας, καθώς συνυπήρξαν στη Σεβίλλη τη σεζόν 2014/15. Ο 29χρονος άσος δεν είναι χαρακτηριστική περίπτωση σέντερ φορ, αφού αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός, έχοντας σημειώσει 11 γκολ τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της Θέλτα. Η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στα 10.000.000 ευρώ, ένα μη απαγορευτικό ποσό για τους Παριζιάνους.

ΚΑΡΛΟΣ ΜΠΑΚΑ (ΜΙΛΑΝ, 30 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, έχοντας το γκολ στο... αίμα του. Ο 30χρονος επιθετικός έχει πετύχει 6 γκολ σε 13 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, όμως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με τον Βιντσέντζο Μοντέλα έχουν ψυχρανθεί, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός "Σαν Σίρο". Κατά το παρελθόν, η Παρί εξέτασε σοβαρά την περίπτωσή του, επομένως είναι πιθανό να ασχοληθεί ξανά μαζί του.

ΚΑΡΛΟΣ ΤΕΒΕΣ (ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ, 32 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Το καλοκαίρι του 2015 αποφάσισε να αφήσει τη Γιουβέντους και την Ευρώπη και να επιστρέψει στην αγαπημένη του, Μπόκα Τζούνιορς. Μάλιστα, στο πρόσφατο superclasico με τη Ρίβερ Πλέιτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε τα 2 απ' τα 4 γκολ της ομάδας του, ενώ μοίρασε και μία ασίστ στους συμπαίκτες του. Τον προσεχή Φεβρουάριο κλείνει 33 χρόνια ζωής και δεν αποκλείεται να κάνει μία τελευταία απόπειρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον ομάδων απ' την Κίνα για την απόκτησή του. Αν τελικά επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε η Παρί είναι μεταξύ των πιθανών προορισμών του.

ΡΟΜΠΙΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ (ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, 33 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι δείχνει "αναγεννημένος", αφού σε 11 συμμετοχές στη Super Lig έχει σημείωσε 6 γκολ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα τον επαναφέρουν στο... προσκήνιο, με τον Αθλητικό Διευθυντή της Παρί και συμπατριώτη του 33χρονου επιθετικού, Πάτρικ Κλάιφερτ να είναι ιδιαίτερα θετικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Παρίσι.

ΖΟΝΑΣ (ΜΠΕΝΦΙΚΑ, 32 ΕΤΩΝ)

Benfica's Brazilian forward Jonas Oliveira (R) celebrates after scoring against Rio Ave during the Portuguese league football match Benfica vs Rio Ave at Luz stadium in Lisbon on December 20, 2016.   AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / PATRICIA DE MELO MOREIRA        (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)
Benfica's Brazilian forward Jonas Oliveira (R) celebrates after scoring against Rio Ave during the Portuguese league football match Benfica vs Rio Ave at Luz stadium in Lisbon on December 20, 2016. AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / PATRICIA DE MELO MOREIRA (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η περσινή σεζόν για τον στράικερ της Μπενφίκα ήταν ονειρική, αφού σε 48 αγώνες πέτυχε 36(!) γκολ, ενώ μοίρασε και 18 ασίστ στους συμπαίκτες του. Όμως, η φετινή σεζόν είναι αντιστρόφως ανάλογη, αφού ένα πρόβλημα τραυματισμού τον έχει αφήσει εκτός έδρας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετρώντας μόλις μία συμμετοχή στις 27 Αυγούστου κόντρα στη Νασιονάλ. Παρ' όλα αυτά, στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να επιστρέψει... δριμύτερος, με συνέπεια η περίπτωσή του να μην αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Παρί.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ., 19 ΕΤΩΝ)

Οι 8 υποψήφιοι για την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μάρκους Ράσφορντ παρουσιάστηκε την περσινή σεζόν στους ποδοσφαιρόφιλους με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα... κατορθώματά του να γίνονται πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία και τον χαρακτήρισαν το "next big thing" του αγγλικού ποδοσφαίρου. Όμως, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "Κόκκινων Διαβόλων" απ' τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά, καθώς αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή. Παρ' όλα αυτά, το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με την αγωνιστική αξία του, τον μετατρέπουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, ειδικά για μία ομάδα όπως η Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ