ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Βεράτι αποδέχθηκε τη συγγνώμη της "Equipe"

PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Μάρκο Βεράτι, με μήνυμα στο Instagram, αποδέχθηκε τη συγγνώμη της "Equipe" για το αναληθές ρεπορτάζ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Μπλεζ Ματουιντί μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν απ' την Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα της "Equipe" περί νυχτοπερπατήματος των Μάρκο Βεράτι και Μπλεζ Ματουιντί δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε την αντίδραση των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απείλησαν πως θα κινηθούν νομικά κατά της γαλλικής εφημερίδας.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι άνθρωποι της "Equipe" εξέδωσαν ανακοίνωση και ζήτησαν συγγνώμη για το αναληθές ρεπορτάζ. Η συγκεκριμένη κίνηση γέμισε με ικανοποίηση τον Βεράτι, ο οποίος έδωσε... συγχωροχάρτι στη γαλλική εφημερίδα, με μήνυμά του στο Instagram.

"Η συγγνώμη είναι δεκτή. Κανένα άσχημο συναίσθημα", σχολίασε ο Ιταλός.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ