ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο πρόεδρος που απέρριψε τον Νεϊμάρ γιατί ήταν πολύ αδύνατος

FILE - In this Sunday, May 2, 2010 file photo, Santos' Neymar celebrates after scoring during the Sao Paulo state championship soccer final match against Santo Andre in Sao Paulo. Barcelona said Wednesday, Aug. 2, 2017, Neymar's 222 million euro ($262 million) release clause must be paid in full if the Brazil striker wants to leave. (AP Photo/Andre Penner, File)
Νεϊμάρ (AP Photo/Andre Penner, File) AP

Ο πρώην πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αρνήθηκε να φέρει στην ομάδα του τον Νεϊμάρ, καθώς ήταν "μικροκαμωμένος και... εύθραστος".

Φοβερή αποκάλυψη από τον Nikolia Naumov, πρώην πρόεδρο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μιλώντας στην Sport-Express ανέφερε ότι το 2009 κινήθηκε για να τον αποκτήσει από τη Σάντος και ότι έκανε πίσω για τους εξής λόγους:

"Πρώτα απ' όλα, ήταν πολύ νέος τότε και δεν ξέραμε πώς θα μπορέσει να προσαρμοστεί στη Ρωσία. Ήταν τόσο μικροκαμωμένος και τόσο... εύθραστος, οπότε αποφασίσαμε να τον απορρίψουμε. Επίσης, η Σάντος ζητούσε 10 εκατ. ευρώ, ίσως και περισσότερα, μάλλον 12 εκατ. ευρώ.

Το να δαπανήσουμε τέτοιο ποσό για έναν νεαρό παίκτη από μια άλλη ήπειρο θα ήταν ρίσκο για εμάς. Έτσι, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Άλαν Γκατάγκοβ αντί του Νεϊμάρ". Ο Γκατάγκοβ δύο χρόνια αργότερα έφυγε από τη Λοκομοτίβ και πλέον αγωνίζεται στην Levadia Tallinn της Εσθονίας.

Η ιστορία γνωστή. Το 2013 η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Νεϊμάρ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε στην Παρί αντί 220 εκατ. ευρώ.

(AP Photo/Andre Penner, File)

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ