ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ θέλει Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν

Barcelona's Neymar speaks with Barcelona coach Luis Enrique, during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Neymar speaks with Barcelona coach Luis Enrique, during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί πως προτιμά τον Λουίς Ενρίκε ως διάδοχο του Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Είναι εμφανές πως η επιρροή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν σχετίζεται μόνο με αγωνιστικά ζητήματα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο απόλυτος σταρ της ομάδας κι ως τέτοιος λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί οι φήμες περί άμεσης αποχώρησής του απ' τη γαλλική ομάδα να φουντώνουν, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το καλοκαίρι του 2019. Αντίθετα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Ουνάι Έμερι θα αποτελέσει παρελθόν μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αφού δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον "Νέι".

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας " parisunited.net", το οποίο αναδημοσιεύουν κορυφαία αθλητικά ΜΜΕ, όπως η " AS", ο Νεϊμάρ έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Κελαϊφί πως προτιμά τον Λουίς Ενρίκε ως διάδοχο του Έμερι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 26χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν είναι φαν του τρόπου παιχνιδιού του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος μαζί με τους Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε, υποστηρίζοντας πως ο Λουίς Ενρίκε είναι ο κατάλληλος για να αποτελέσει το Νο.1 στη νέα αρχή της ομάδας.

O Νεϊμάρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο συνυπήρξαν αρμονικά για μία τριετία στην Μπαρτσελόνα, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, το τρεμπλ τη σεζόν 2014-15, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Βέβαια, ενδιαφέρον για τον πρώην τεχνικό της "Μπάρτσα" έχουν δείξει κι άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι, όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει, προς το παρόν, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ