ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ "κόπηκε" από την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Νεϊμάρ έμεινε εκτός των επιλογών του Ουνάι Έμερι ενόψει της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ εκτός έδρας.

Η Νεϊμάρ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μονπελιέ.

Λίγες ημέρες μετά από τον καυγά του με τον Έντινσον Καβάνι για τις εκτελέσεις στημένων απέναντι στη Λιόν, καθώς και τις αρκετές στιγμές έντασης που ακολούθησαν, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για πρώτη φορά από τη στιγμή που άρχισε να αγωνίζεται με τους Γάλλους.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, ο 25χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο πόδι και θα προφυλαχθεί από τον Ουνάι Έμερι στον εκτός έδρας αγώνα του "Μοσόν", ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο "Παρκ ντε Πρενς" με αντίπαλο την Μπάγερν για τους ομίλους του Champions League.

Ο λόγος της απουσίας του από την αποστολή, πάντως, δεν αποκλείεται να συνδυάζεται και με όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, με τον Νεϊμάρ να απολογείται σε προπόνηση με διαμεσολαβητή τον αρχηγό Τιάγκο Σίλβα και να μιλάει και με τον ίδιο τον Καβάνι.

Μάλιστα, την Τετάρτη, ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών, ο Ντάνι Άλβες, διοργάνωσε ένα ομαδικό γεύμα, για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ