ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ έχει πουλήσει ήδη 120.000 φανέλες

PSG's Neymar controls the ball, during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar controls the ball, during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Friday, Aug. 25, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Έλλειψη σε φανέλες του Νεϊμάρ παρουσιάστηκε στα καταστήματα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει αρχίσει την απόσβεση των 222.000.000 ευρώ που δαπάνησε για την αγορά του Βραζιλιάνου.

Η απόσβεση του ποσού των 222.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν για να αγοράσει τον Νεϊμάρ βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

Η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Ιζαμπέλ Παλιάρι, η οποία βρίσκεται σε αποστολή στο Παρίσι, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι "BFM Sport" και αποκάλυψε ότι οι φανέλες του συμπατριώτη της έχουν ξεπουλήσει στα επίσημα καταστήματα του συλλόγου.

Τον τελευταίο μήνα, η κίνηση στις μπουτίκ του συλλόγου έχει εμφανίσει αύξηση 75% σε σχέση με την ίδια εποχή το 2016 και σύμφωνα με την ίδια δημοσιογράφο, τις τελευταίες τριάντα ημέρες έχουν διατεθεί 120.000 φανέλες του 25χρονου επιθετικού.

Με μέση τιμή στις φανέλες της Παρί τα 85 ευρώ, γίνεται κατανοητό ότι ο σύλλογος περιμένει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μόνο από τη διάθεση προϊόντων που σχετίζονται με τον Νεϊμάρ.

Εξάλλου, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει έλλειψη στις φανέλες και οι χορηγοί ανησυχούν, αφού τα καταστήματα θα γεμίσουν ξανά τον Νοέμβριο.

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ