ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Ο Νεϊμάρ αποφάσισε κι υπογράφει τη Δευτέρα"

Barcelona's Neymar gestures after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against the Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona's Neymar gestures after scoring a goal during the first half of an International Champions Cup soccer match against the Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

"Equipe" και "beIN SPORTS" εμφανίζουν τον Νεϊμάρ αποφασισμένο να πάει στην Παρί και τον σύλλογο να τον ανακοινώνει τη Δευτέρα. Τι είπε ο πρόεδρος των Γάλλων, Νασέρ αλ Κελαϊφί.

Ολοένα και πιο κοντά στην υλοποίησή της μοιάζει η μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις αντιδράσεις της Μπαρτσελόνα. Απανωτά δημοσιεύματα που βασίζονται σε καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αφήνουν περιθώριο για ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην πολύκροτη υπόθεση.

Η " Equipe" αναφέρει ότι η υπογραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα θα μπει την προσεχή Δευτέρα. Μάλιστα, την Τετάρτη εκτός απροόπτου θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σύμφωνα με το καταλανικό " TV3", ώστε να "γεφυρωθούν" οι διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

Την ίδια στιγμή, το παγκόσμιο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο "beIN SPORTS", του οποίου εκτελεστικός διευθυντής είναι ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, έκανε tweet στο οποίο γνωστοποίησε ότι ο 25χρονος διεθνής πήρε την απόφασή του: "Πηγές του 'beIN SPORTS News: Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα".

Ο ίδιος ο Αλ Κελαϊφί, πάντως, κρατάει χαμηλά τους τόνους, όπως φαίνεται από συνέντευξη που μεταδόθηκε το Σάββατο στον τηλεοπτικό σταθμό του Μαρόκου "Medi 1 TV". "Νομίζω ότι βιαζόμαστε λίγο. Σήμερα, ο Νεϊμάρ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και θα δούμε τι θα συμβεί. Σεβόμαστε όλα τα υπογεγραμμένα συμβόλαια με άλλους συλλόγους και παίκτες. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό τώρα. Ελπίζω να μιλήσω κάποια άλλη στιγμή και θα προτιμούσα να μην δώσω κανένα ποσοστό επίτευξης συμφωνίας. Όλα θα γίνουν στον καιρό τους".

Ο επικεφαλής των Γάλλων μίλησε πριν από το Trophée des Champions με αντίπαλο τη Μονακό που διεξήχθη στην Ταγγέρη του Μαρόκου (νίκη 2-1 για την ομάδα του) και πρόσθεσε: "Ο Νεϊμάρ είναι ένας παγκόσμιος αστέρας. Αλλά επαναλαμβάνω, είναι ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα σήμερα. Το να είσαι αστέρι δεν έχει να κάνει μόνο με το όνομά σου ή τη φήμη σου, αφορά και τις επιδόσεις σου στο γήπεδο. Οι φιλοδοξίες της Παρί είναι να έχει σπουδαίους παίκτες, αναγνωρίσιμους από όλο τον κόσμο, ώστε να αυξήσουν τη φήμη του συλλόγου και να φτάσουν στο επίπεδο που περιμένουμε".

Photo credits: AP Photo/Patrick Semansky

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ