ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Ο Νεϊμάρ αποδέχθηκε την πρόταση και πάει Παρί"

FC Barcelona's Neymar attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

ΜΜΕ από τη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο Νεϊμάρ έδωσε τα χέρια με την Παρί και ο γαλλικός σύλλογος θα τον ανακοινώσει εντός δύο εβδομάδων, με την Μπαρτσελόνα ανήμπορη να τον κρατήσει.

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι ο Νεϊμάρ αποδέχθηκε την πρόταση συμβολαίου που του έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν και από τη στιγμή που οι Γάλλοι καλύπτουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή φέρεται να έχει τροχοδρομηθεί.

Η "Marca" αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης ότι οι Γάλλοι έκαναν την κίνηση ματ και μετά από περίπου τρία χρόνια ενδιαφέροντος, αποφάσισε να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο. Οι Καταλανοί δεν έχουν τρόπο αντίδρασης και από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος υπέγραψε νέα συνεργασία τον Οκτώβριο του 2016, δύσκολα θα του προσφέρουν ακόμα καλύτερους όρους τόσο σύντομα.

Ο δημοσιογράφος της " Esporte Interativo", Μαρσέλο Μπέσλερ, υποστήριξε μέσω twitter ότι ο 25χρονος συμπατριώτης του αποδέχθηκε την προσφορά της Παρί και ότι ο γαλλικός σύλλογος σκοπεύει να τον ανακοινώσει εντός δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με τη "Marca", η πρόταση της Παρί περιλαμβάνει ετήσιες απολαβές 30.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ' το 2013 στην "Μπάρτσα", μετρώντας 105 και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες μετατραπούν σε πράξεις, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 105.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ