ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντάνι Άλβες: "Δεν είμαι η νταντά των Νεϊμάρ και Καβάνι"

PSG's Marco Verratti, left, Edinson Cavani, second left, and Dani Alves, right, celebrate with Neymar, center, after he scored his side's third goal during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
PSG's Marco Verratti, left, Edinson Cavani, second left, and Dani Alves, right, celebrate with Neymar, center, after he scored his side's third goal during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Ντάνι Άλβες θυμήθηκε τη διαμάχη των Νεϊμάρ και Έντινσον Καβάνι στο ματς της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Λιόν και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η νταντά ούτε του συμπατριώτη του, ούτε του Ουρουγουανού.

Μπορεί οι Νεϊμάρ και Έντινσον Καβάνι να έχουν αφήσει πίσω τους την "κοκορομαχία" για την εκτέλεση στο ματς της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Λιόν, αλλά ο Ντάνι Άλβες ανέτρεξε σε αυτήν μέσα από τη συνέντευξή του στο Canal +.

Ο Βραζιλιάνος της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας παρομοίασε την κατάσταση με... δημοτικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η "νταντά" κανενός εκ των δύο.

"Έμοιαζε λες και ήμασταν στο δημοτικό και συζητούσαμε ποιος είναι ο κάτοχος της μπάλας. Δεν ήμουν εγώ, αυτός που έδωσε την μπάλα στον Νεϊμάρ. Εάν δεις τις εικόνες, θα δεις ότι στην αρχή εγώ πήρα την μπάλα για να εκτελέσω το φάουλ.

Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο Καβάνι για να πάρει την μπάλα και όταν την έκρυβα, ο Νεϊμάρ ήρθε από πίσω και μου την έκλεψε. Δεν είμαι η νταντά ούτε του Νεϊμάρ, ούτε του Καβάνι. Πήρα την μπάλα, γιατί ήθελα να εκτελέσω", υποστήριξε ο Ντάνι Άλβες.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ