ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Με στεναχωρεί να βλέπω έτσι τους παλιούς μου συμπαίκτες"

PSG's Neymar is pictured on the pitch ahead his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. French soccer authorities finally receive the Brazil star's international transfer certificate. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar is pictured on the pitch ahead his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. French soccer authorities finally receive the Brazil star's international transfer certificate. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Ο Νεϊμάρ αφού πρώτα τόνισε πόσο καλά νιώθει στην Παρί Σεν Ζερμέν στη συνέχεια τα έχωσε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να διοικεί το σύλλογο.

Την πρώτη του παράσταση μπροστά στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε ο Νεϊμάρ πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στη νίκη με 6-2 κόντρα στην Τουλούζ. Ο Βραζιλιάνος ήταν απολαυστικός και ανάγκασε τους φιλάθλους που γέμισαν το "Παρκ ντε Πρενς" να τον αποθεώσουν.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το εντυπωσιακό δεύτερο τέρμα του όπου κατάφερε να τα βάλει με τέσσερις παίκτες και να σκοράρει. "Δεν θυμάμαι ακριβώς πως έγινε η φάση. Έγινε από μόνο του. Πρέπει να το δω ξανά. Ήμουν σε θέση να τελειώσω τη φάση, κατάφερα να το κάνω και αυτό μετράει" είπε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί.

Για το γεγονός ότι έμοιαζε να παίζει χρόνια στην ομάδα είπε: "Είμαι ευτυχισμένος εδώ, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν σε αυτό. Είμαι ήρεμος και ευτυχισμένος. Τώρα πρέπει να ενσωματωθώ το ταχύτερο δυνατό και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο, αλλά είμαι χαρούμενος με το ντεμπούτο μου σε εντός έδρας αγώνα"

Για το πως του φάνηκε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δήλωσε: "Ναι ήταν ωραία η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί ήταν καλοί. Μας βοήθησαν και έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη"

Στη συνέχεια η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα με την πρώτη ερώτηση να αφορά τις διαφορές και τις ομοιότητες με την Παρί Σεν Ζερμέν: "Η ομάδα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Μπαρτσελόνα. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Για να γίνουμε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πρέπει να παίζουμε γρήγορα, πρέπει να παίζουμε καλά, πρέπει να σκοράρουμε και να τα κάνουμε όλα αυτά για να αξίζουμε τον τίτλο. Έχω φορέσει αυτή την εμφάνιση μόλις σε δύο παιχνίδια, τίποτα δεν είναι τέλειο ακόμα"

Η κουβέντα παρέμεινε στους Καταλανούς με τον Νεϊμάρ να πετάει τα καρφιά του για τη διοίκηση των "Μπλαουγκράνα": "Πέρασα εκεί τέσσερα χρόνια και ήμουν ευτυχισμένος. Στην αρχή ήμουν ευτυχισμένος. Πέρασε τέσσερα χρόνια που ήμουν ευτυχισμένος, αλλά όχι με εκείνους. Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αξίζει κάτι καλύτερο και αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος".

Τον ρώτησαν και για το εάν πιστεύει ότι χρειάζεται ενίσχυση η Μπαρτσελόνα: "Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα. Είμαι σε άλλη ομάδα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί, αλλά βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες θλιμμένους. Αυτό με στεναχωρεί γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην Μπαρτσελόνα και θα γίνει μία ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τους αντιπάλους της".

Τέλος σε ερώτηση για το εάν προσαρμόζεται στο Παρίσι είπε: "Σιγά σιγά προσαρμόζομαι. Δεν ξέρω καλά ακόμα την πόλη. Προσπαθώ να εγκλιματιστώ και να μιλάω με τους Βραζιλιάνους για συμβουλές"

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ