ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Για πάντα στην καρδιά μου η Μπαρτσελόνα"

Marseille's Hiroki Sakai, left, challenges for the ball with PSG's Neymar during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Hiroki Sakai, left, challenges for the ball with PSG's Neymar during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα βραβεία "The Best" της FIFA μίλησε για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για όλα όσα έγιναν στο Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν με εκείνον πρωταγωνιστή.

Μπορεί να μην έφυγε με κάποιο βραβείο από το "The Best" της FIFA, όμως ο Νεϊμάρ κλήθηκε να μιλήσει για εκείνον, την Μπαρτσελόνα, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν στη Γαλλία την προηγούμενη Κυριακή στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρχικά, σε ερώτηση που του έγινε για την πρώην ομάδα του τόνισε: "Πάντοτε θα έχω στην καρδιά μου την Μπαρτσελόνα. Πέρασα μία υπέροχη περίοδο στην ομάδα και δεν μπορώ να την ξεχάσω, αλλά τώρα έχω να σκεφτώ κάτι άλλο. Είναι σημαντικό ότι βρίσκομαι εδώ ανάμεσα στους καλύτερους".

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για όσα έγιναν στον αγώνα με την Μαρσέιγ που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2). Ο Νεϊμάρ κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-1 στο 33' και στο 87' αποβλήθηκε με 2 κίτρινη κάρτα, καθώς έκανε... τσαμπουκά μετά από μαρκάρισμα του Λούκας Οκάμπος. Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Μαρσέιγ του πετούσαν αντικείμενα κάθε φορά που πήγαινε να εκτελέσει ένα κόρνερ.

"Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν, δεν ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και ελπίζω να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος" επεσήμανε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρί.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ