ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μένει η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν για Εμπαπέ!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Εμπαπέ AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η αραβική έκδοση του "beIN Sports", της αθλητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Παρί, αναφέρει ότι το deal ολοκληρώθηκε.

Μια επιθετική τριπλέτα που προκαλεί τρόμο θα έχει πλέον στην διάθεσή του ο Ουνάι Έμερι. Στους Νεϊμάρ και Καβάνι προστίθεται και ο Κιλιάν Εμπαπέ, με το deal να πρέπει να θεωρείται πλέον τελειωμένο ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό για τον 18χρονο στράικερ.

Το "beIN Sports AR", η αραβική έκδοση του "beIN Sports", της αθλητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αναφέρει ότι η μετεγγραφή του Γάλλου στράικερ ολοκληρώθηκε και απλά απομένει η ανακοίνωση του παίκτη από τη νέα του ομάδα.

Το συνολικό κόστος φτάνει το αστρονομικό ποσό των 180.000.000 ευρώ, με την Παρί να... απλώνει πακτωλό χρημάτων για τον προικισμένο στράικερ, ο οποίος έβγαλε μάτια περυσι στο Πριγκιπάτο. Στην θέση του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε τον Γιόβετιτς, με την ελπίδα να τον αντικαταστήσει όσο γίνεται επάξια.

Όσο για την παριζιάνικη γραμμή κρούσης, γίνεται η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τη μετακίνηση του Εμπαπέ!

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ