ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με τη δεύτερη ομάδα μέχρι 20 Μάρτη ο Οριέ

Με τη δεύτερη ομάδα μέχρι 20 Μάρτη ο Οριέ

Η διοίκηση της Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την τιμωρία της στον Σερζ Οριέ για τις προσβλητικές εκφράσεις σε Λοράν Μπλαν και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στέλνοντάς τον να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Ένα video, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media "έκαψε" τον Σερζ Οριέ, καθώς σε αυτό (ανέβηκε ως live video chat στην ιστοσελίδα "Periscope") ο 23χρονος διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού μπακ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Σερζ Οριέ, αναφερόταν με χυδαίες και ανάρμοστες εκφράσεις τόσο για τον προπονητή του, Λοράν Μπλαν, όσο και για συμπαίκτες του και κυρίως τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Με απόφασή της, την οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή - η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας στέλνει τον 23χρονο Ιβοριανό μπακ να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα - η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη εθνική κατηγορία - μέχρι και τις 20 Μαρτίου.

Ο Σερζ Οριέ θα χάσει τα επόμενα ματς των πρωτοπόρων της Ligue 1, με αντιπάλους τις Λιόν, Μονακό και Τσέλσι, με την τρίτη για τη ρεβάνς των "16" του Champions League. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο "ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος να κάνει έργο για το κλαμπ και το κέντρο των Ακαδημιών, σε αυτή το περίοδο".

"Είναι α@@ρφή", ήταν το σχόλιο του Οριέ για τον Λοράν Μπλαν ενώ σε ερώτηση για τη σχέση του Γάλλου τεχνικού με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ήταν ακόμα πιο καυστικός λέγοντας: "Ο Μπλαν του κάνει π@@ες, τα παίρνει όλα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ